سفارش تبلیغ
صبا ویژن
دلداده
 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

میوه ی کارلا (karela) که در زبان لاتین Momordica و در زبان عمومی خربز‌ه‌ی تلخ نامیده می‌شود یکی از گیاهان معروفی است که در آسیا، آفریقا و جزایر کارائیب می‌روید.

خربزه‌ی تلخ یکی از تلخ‌ترین میوه‌های دنیاست. از قرن‌ها پیش کارلا را در طب سنتی آسیایی و آفریقایی به دلیل دارا بودن خواص متعدد به کار برده‌اند. هم اکنون نیز محققان تحقیقات گسترده‌ای در خصوص این میوه آغاز کرده‌اند. در این مطلب کوتاه به تأثیر این میوه در مبارزه با سلول‌های سرطانی می‌پردازیم.

کارلا یا خربزه تلخ

  • کارلا قاتل سلول‌های سرطانی

نتایج بررسی‌های متعدد نشان می‌دهند که کارلا حاوی ترکیبات فعالی است که با رسیدن گلوکز به سلول‌های سرطانی مقابله کرده و با ممانعت از جذب قند لازم، آن‌ها را گرسنه نگه می‌دارند.

محققان دانشگاه سنت لوییس به این نتیجه رسیده‌اند که گوشت این میوه باعث تخریب سلول‌های سرطان سینه و ممانعت از متاستاز آن‌ها می‌شود.

نتایج پژوهش دیگری که در مرکز مطالعات سرطان دانشگاه کلرادو انجام شده نشان می‌دهد که آب این میوه باعث کاهش پیشرفت تومورهای موجود در پانکراس می‌شود.

محققان مشاهده کردند بعد از 72 ساعت از تعداد تومورهای موش‌هایی که آب کارلا دریافت کرده‌اند به میزان 90 تا 98 درصد کاسته شده است.

به عقیده‌ی محققان این میوه تأثیر زیادی در تخریب سلول‌های سرطانی دارد بدون این که عوارض جانبی شیمی درمانی را در پی‌داشته باشد.

نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که این میوه در تخریب سلول‌های سرطانی سینه، پانکراس، پروستات، کبد و کولون تأثیر دارد.

این میوه همچنین باعث تقویت سیستم ایمنی بدن مبتلایان به سرطان می‌شود. محققان دریافته‌اند که این تأثیر کارلا ناشی از وجود لکتین (گلیکوپروتئین) است که به میزان زیادی در این میوه وجود دارد. کارلا به دلیل دارا بودن این ترکیب همچنین باعث کاهش تجمع گلوکز در خون شده و روی دیابت تأثیر می گذارد.

آب کارلا

  • دیگر خواص کارلا

* مقابله با بیماری مالاریا

* دارا بودن خواص ضدویروسی

* بهبود مشکلات گوارشی

* کمک به درمان دیابت

* کمک به کاهش وزن

* تخریب انگل‌های روده

* تسریع درمان جای سوختگی

  • توجه

توجه داشته باشید که مصرف آب کارلا برای خانم‌های باردار و شیرده توصیه نمی‌شود؛ چون حاوی ترکیباتی است که باعث انقباضات رحمی شده و این ترکیبات از طریق شیر مادر قابل انتقال هستند. اگر قصد مصرف این میوه را دارید بهتر است با یک متخصص مشورت کنید.

منبع: تبیان


[ دوشنبه 94/9/16 ] [ 11:53 صبح ] [ محمد ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

آرشیو مطالب
RSS Feed



بازدید امروز: 60
بازدید دیروز: 6
کل بازدیدها: 124681